Professionele voetverzorging & voetverzorgingsproducten door Linda Hainaut  facebook voet.be

Geschikt voor diabetici
Naturado Handgel100 ml€ 5.95

Het onderzoeksteam van Naturado heeft een 100% natuurlijke handgel ontwikkeld. Onmiddellijk resultaat verzekerd! te gebruiken zonder water of doekjes. Ervaar het frisse gevoel en de extreme zachtheid.

Jojobacare Handen- voetencrème100ml€ 26

Een rijke voedendeonderhoudscrème geschikt voor elke huidtype maar vooral onmisbaar voor de verzorging van de drogere huidtypes. Laat absoluut geen vervelende film achter.
Vertraagt op een bijzonder efficiënte manier eeltvorming.

Sixtus Nagelcrème nacht30 ml€ 12.30

Deze nagel crème is speciaal ontwikkeld voor de professionele nagel bescherming:
een formule van natuurlijke Alpen kruidenextracten en natuurlijke oliën en biedt duurzame bescherming en zorgt voor all-round gezonde en gladde nagels.

Geschikt na het gebruik van Sixtus nageltinktuur.

Sixtus-Nageltinktuur dag20 ml€ 10.65

Deze tinctuur is goed bij kalknagels. Het heeft een schimmelwerende werking en versterkt nagels wanneer ze broos zijn.

Samenwerkende Pedicures Nagellak12 ml€ 9.50

Deze unieke nagellak is speciaal ontwikkelt voor schimmelnagels.
Omdat de nagellak luchtdoorlatend is in tegenstelling tot de gewone nagellakken.
De nagel wordt niet vochtig onder de lak waardoor de behandeling van schimmelnagels gewoon doorgang kan vinden.

Verkrijgbaar in 2 kleuren: Rood en Roos

Samenwerkende Pedicures75 ml€ 9.50

Wie last heeft van koude handen en voeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten of handen 2x per dag met dit produkt op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De balsem zal een warm gevoel veroorzaken

Gehwol Nagel-en huidbeschermings zalf15 ml€ 10.90

De schimmelbestrijdende  werkstof Clotrimazol beschermt tegen nagelschimmel. Tarwekiemolie zorgt ervoor dat broze ruwe nagels weer elastisch worden en een natuurlijke zijdeglans krijgen.

Gehwol Nagelweker15ml€ 9

Buitengewoon effectief bij het voorkomen van ingegroeide teennagel. Harde nagelranden en de nagelriemhuid worden zacht. Droge nagelriemen worden kort na het inwerken elastisch en kunnen teruggeschoven worden.

Gehwol Nagelzorg15ml€ 9.95

Broze en gescheurde nagels worden weer soepel, dankzij de vochtinbrengende werking. Bevorderd de nagelgroei en ondersteunt de behandeling tegen nagelschimmel. Ideaal voor de dagelijkse verzorging.

Jojobacare Hand-Hiel- & Elleboogcrème40ml€ 23.50

Op basis van Jojoba olie. Is een ideaal product bij de verzorging van gesprongen huid.

Weleda granaatappel regeneratie handcrème50 ml€ 8.95

Speciaal ontwikkeld voor de intensieve verzorging van de (rijpere) handen!

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Hoe ouder je wordt, hoe langzamer de stofwisselingsprocessen van de huid verlopen. De elasticiteit en het vochtgehalte nemen af, evenals het vermogen van de huidcellen om zichzelf te vernieuwen. Invloeden van buitenaf, bijvoorbeeld vervuiling of UV-straling, versnellen dit proces. Direct zichtbaar op de handen zijn de pigmentvlekken die hierdoor kunnen ontstaan.

Weleda Duindoorn Handcrème50 ml€ 7,99

De heilzame invloed van duindoornolie komt in Duindoorn Handcrème goed tot zijn recht. Vrijwel direct na het inwrijven voelen uw handen zacht en soepel aan en blijven dat een lange tijd.

Zarqa Hand Protection Cream75ml€ 7.65

Intensieve hydraterende en beschermende crème met 5% Urea, Panthenol en Allantoïne. Ruwe, droge en gevoelige handen worden goed beschermd en voelen zacht en glad.